Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Alaplevet készítek 1,5 liter vízből és 3 db marhahúsleves-kockából.
Megmosom a zöldbabot, a végeket levágom, 3-4 cm hosszú darabokra vágom őket. Beleteszem levesbe és főzöm 3-4 percig.
Ezalatt leforrázzom a paradicsomot, lehúzom le a héját, felvágom.
Megtisztítom és felszeletelem a gombát, majd megpirítom, megszórom liszttel és aranybarnára pirítom.
A gombát, a paradicsomot, zöldborsót és a tejfölt hozzáadom a leveshez. Főzöm még 10 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.18 14:41
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
végeket levágom, tejfölt hozzáadom, Marhahúsleves, marhahúsleves, paradicsommal, felszeletelem, zöldbableves, paradicsomot, Megtisztítom, paradicsomot, aranybarnára, ételízesítő, leforrázzom, megpirítom, paradicsom, zöldborsót, Beleteszem, megszórom, Alaplevet, hozzáadom, zöldbabot, darabokra, zöldborsó, étvágyat, liszttel, kockából, felvágom, evőkanál, liter, zöldbab, paradicsom, gomba, evőkanál konzerv zöldborsó, pohár tejföl, Marhahúsleves-kocka, evőkanál liszt, csipet cukor, csipet bors, ételízesítő,
|
|
|
|
|